Onze werknemers hebben oog voor detail

Werken bij een jong en dynamisch bedrijf

Zoek je een baan bij een jong en dynamisch bedrijf? Bekijk dan de vacatures bij Euro Used Clothing! Werken bij Euro Used Clothing betekent werken bij een organisatie met een prettige sfeer en mogelijkheden tot het verdienen van leuke bonussen. We vertellen je graag meer over wie we zijn, wat werken bij Euro Used Clothing inhoud en de mogelijkheden die er voor jou binnen ons bedrijf zijn.

Sorteerster
Textielsortering

Onze sorteerafdeling wordt aangestuurd door enthousiaste leidinggevenden

Euro Used Clothing is een textielsorteerbedrijf gevestigd in Zevenbergen. Onze werknemers zijn het gezicht van ons bedrijf en zij bepalen aan de hand van hun kennis en ervaring de kwaliteit van onze sortering. Gemiddeld werken er 45 medewerkers (voornamelijk dames) bij Euro Used Clothing. Het merendeel daarvan is werkzaam in de sortering waarbij zij door een team van leidinggevenden worden ondersteund. Onze leidinggevenden beschikken over een hands-on-mentaliteit. Zij zorgen ervoor dat het volledige team iedere dag vol enthousiasme en op een praktische en gemotiveerde wijze aan de slag gaat.

Een interne opleiding, marktconform salaris en leuke bonussen

Ga je bij ons aan de slag in de sortering dan krijg je een interne opleiding van ongeveer 6 weken waarna je kunt beginnen in bijvoorbeeld de voorsortering. Belangrijk bij het sorteren van textiel is dat de sortering goed beoordeelt wordt aan de hand van het materiaal en de staat waarin het artikel verkeert. Ook zijn onze sorteerders in staat te herkennen of een artikel in de mode is, affiniteit hiermee is dus zeer welkom!
Een voordeel van het werken bij Euro Used Clothing is dat je naast een marktconform salaris de mogelijkheid hebt tot het verdienen van een extra netto bonus bij het behalen van een productiedoel.
Daarnaast kunnen alle werknemers in aanmerking komen voor een Persoonlijke Kilo Toeslag.
Dit is een bonus waarbij je elke maand mooie kleding voor jezelf of bijvoorbeeld je familie mee naar huis mag nemen.

Verpakken

Lijkt het je leuk deel uit te maken van ons team? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werknemers voor het sorteren van binnenkomend textiel!

Bekijk hier hoe je kunt solliciteren!