Maak kennis met ons team

Arie

Arie is, na 6 jaar werkzaam geweest te zijn bij Gebotex waar hij het vak heeft geleerd van de huidige en vorige CEO, inmiddels 4 jaar werkzaam binnen Euro Used Clothing en eindverantwoordelijk voor het geheel. Hij stuurt de productie aan met een team van 2 leidinggevende op de productie vloer en Judith en Gordana op kantoor.

De kracht van het leidinggevende team van Euro Used Clothing is dat het een klein team is. Hierdoor kennen zij alle klanten persoonlijk en zijn daardoor in staat flexibel om te gaan met diverse situaties.

Het team heeft veel kennis en ervaring in verkoop naar vele landen en zij weten dankzij jarenlange ervaring perfect welke artikelen het beste passen in de verkoopcompositie. De communicatielijnen zijn kort binnen Euro Used Clothing waardoor er, indien nodig, snel geanticipeerd kan worden.

Judith

Judith is 25 jaar werkzaam binnen de Boer Group waarvan de laatste 17 jaar bij Euro Used Clothing. Zij verzorgt samen met haar collega Gordana alle documenten betreffende uitgaande vrachten en zijn beiden primair het aanspreekpunt voor klanten en andere betrokken logistieke externe partijen.

Judith verzorgt daarnaast ook de planning voor de recycling en de poetslappen binnen Euro Used Clothing. Klanten die recycling en poetslappen willen kopen kunnen bij haar terecht.

Ook houdt Judith zich bezig met de urenadministratie voor uitzendkrachten.

Gordana

Gordana is 17 jaar werkzaam binnen Euro Used Clothing. Zij verzorgt samen met haar collega Judith alle documenten betreffende uitgaande vrachten en zijn beiden primair het aanspreekpunt voor klanten en andere betrokken logistieke externe partijen.

Gordana verzorgt binnen Euro Used Clothing de personeelsadministratie voor alle medewerkers die op contract werken. Daarnaast is zij ook verantwoordelijk voor de planning voor Afrika, Oost Europa en andere delen van de wereld.

Gordana spreekt en schrijft de Russische taal, een fijne bijkomstigheid in het contact met Russisch sprekende klanten.